Skip to main content

FASHION NEWS

O Bad Bunny μεταμορφώνεται σε άγαλμα για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας Jacquemus

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες μιας καμπάνιας που θα συζητηθεί



Στην νέα καμπάνια του οίκου Jacquemus του Simon Porte Jacquemus πρωταγωνιστεί ο Bad Bunny, θέμα της οποίας δεν είναι άλλο από τη ρευστή φύση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Ο δημοφιλής Λατίνος rapper ποζάρει λοιπόν φορώντας τα ρούχα του ανερχόμενου οίκου, που αψηφούν τα στενά έμφυλα πρότυπα της μόδας και της κοινωνίας, προσιδιάζοντας ταυτόχρονα σε εντυπωσιακά έργα τέχνης.

Pixel

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του καλλιτέχνη με τον οίκο μόδας μετά την Spring 2022 συλλογή του (όπου είχε εμφανιστεί φορώντας φορέματα και τακούνια), και στην παρουσίαση της Spring 2024 συλλογής με τίτλο Les Sculptures βλέπουμε έντονους όγκους και εντυπωσιακές σιλουέτες που εμπνέονται από την γλυπτική. Στη νέα αυτή καμπάνια Jacquemus επικρατούν τα μονόχρωμα looks και sculpted κομμάτια, με τον Bad Bunny να μεταμορφώνεται σε γλυπτό με τις πόζες του.

Στη φωτογράφιση της καμπάνιας, ο Bad Bunny ποζάρει για τον Theo De Gueltzl πάνω σε μαρμάρινα βάθρα, σε styling της Katie Burnett.

Pixel

Ο Bunny είχε επιλέξει και μια δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή για την εμφάνισή του στο Met Gala του 2023, όπου διάλεξε ένα gender bending σύνολο με σακάκι με ανοιχτή πλάτη και ένα εντυπωσιακό μπολερό δημιουργημένο από καμέλιες.

Δείτε τις φωτογραφίες της καμπάνιας, όπως δημοσιεύθηκαν στο Ιnstagram.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου