Skip to main content

FASHION TRENDS

Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο πικάντικο νυφικό στο νέο της βίντεο

Σε ένα βίντεο κλιπ θα βρεις όλες τις hot wedding τάσεις… από την ειδικό!



Αν το IMDb της Jennifer Lopez είναι οποιοσδήποτε δείκτης, η σταρ κάνει μόνο ταινίες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία σκηνή νυφικού. Σχεδόν όλα τα πιο διάσημα έργα της περιλαμβάνουν κάποια νυφική ​​πτυχή, όπως: Marry Me, Shotgun Wedding, The Wedding Planner και Monster-in-Law. Έχει γίνει μια τέτοια παράδοση της J.Lo, η τραγουδίστρια πρόσφατα χρησιμοποίησε το look για το δικό της μουσικό βίντεο.

Pixel

Στις 10 Ιανουαρίου, η Lopez κυκλοφόρησε μια μίνι ταινία για το νέο της σινγκλ «Can’t Get Enough» όπου εμφανίζεται όχι με ένα, αλλά με δύο νυφικά looks.

Το hot νυφικό της J.Lo

Αν και οι επιλογές της Lopez στην οθόνη τείνουν να προβάλλονται από την πιο παραδοσιακή πλευρά, τα βίντεό της ήταν πάντα κάτι παραπάνω από συναρπαστικά. Την έχουμε δει να περπατά στο διάδρομο (σε έναν άντρα που δεν είναι ο Ben Affleck, BTW) με ένα μακρυμάνικο μπουστάκι φόρεμα με μια λαμπερή σιλουέτα γοργόνας.

Pixel

Οι πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες του φορέματός της, ωστόσο, ήρθαν με τη μορφή δύο τεράστιων κοψιμμάτων — και τα δύο, κατάλληλα, σε σχήμα καρδιάς. Η μία ήταν ανεστραμμένη για να δείχνει περήφανα τον αφαλό της, ενώ η άλλη αναδείκνυε επικίνδυνα στους μηρούς της.

Το αυθεντικό αριστούργημα προέρχεται από τον Ουκρανό σχεδιαστή Frolov. Αγαπημένη της Beyoncé, η μάρκα είναι γνωστή για τα στρατηγικά τοποθετημένα κοψίματα και το ελάχιστα ορατό πλέγμα – όπως αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το φόρεμα της Lopez.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Όταν επρόκειτο να προσελκύσει το φανταστικό γαμήλιο σύνολό της, η Λόπεζ φορούσε τα πιο αστραφτερά σκουλαρίκια με διαμάντια από δύο πέτρες. Ήταν το κοντό της πέπλο, ωστόσο, που αξίζει την προσοχή σας.

Το ιβουάρ τούλι τονιζόταν από έναν ασορτί φιόγκο, που έδενε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της J.Lo. Με το που ανέβηκε στο TikTok, η εμφάνιση έχει ήδη χαρακτηριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες νυφικές τάσεις της χρονιάς.

Τι αξίζει ακόμα την προσοχή μας

Όπως πολλές σύγχρονες νύφες, το Lopez's άλλαξε δεύτερο φόρεμα για τη σκηνή της δεξίωσης. Αυτή τη φορά, ήταν κοντό και ογκώδες το στράπλες μίνι που είχε μια ασύμμετρη φούστα με φυσαλίδες και κόκκινες ροζέτες που μιμούνταν το μπουκέτο της.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου