Skip to main content

FASHION TRENDS

Oversized πουκάμισο: Γιατί αξίζει να το βάλεις στην ντουλάπα σου! 

Λίγο πριν τις εκπτώσεις βάλε ένα στη λίστα σου!



Για θυμήσου πόσο σικ και σέξι είναι η εικόνα μιας γυναίκας που φοράει μόνο το πουκάμισο του καλού της.. Πάνω σε αυτό έχει κάπως στηριχτεί και το γιατί τα oversized πουκάμισα αναδεικνύουν μια γυναικεία φιγούρα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος. Μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να μιλήσουμε για υπερμεγέθη πουκάμισα με κουμπιά.  Ποτέ δεν παραλείπουν να φαίνονται ταυτόχρονα κομψά, σοφιστικέ, χαλαρά, διαχρονικά, άνετα και η λίστα συνεχίζεται. Υπάρχει άραγε  ένα ρούχο που να κάνει περισσότερα;!

Pixel

Το κλασικό πουκάμισο με κουμπιά για γυναίκες υπάρχει εδώ και σχεδόν έναν αιώνα και προφανώς μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Coco Chanel γι αυτό αλλά και πολλά ακόμα. Τότε δόθηκε έμφαση στο τρόπο ραφής και στην εφαρμογή. Η νέα τάση ωστόσο προστάζει επιλογές με έναν αέρα ανανεωμένο, μοντέρνο και φρέσκο. 

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο διαχρονικό είναι η απόλυτη ευελιξία. Το oversized πουκάμισο δεν έχε εποχή ούτε ηλικία. Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο την Παρασκευή με μια στενή μίντι φούστα ή ένα φαρδύ παντελόνι γραφείου, να το σετάρεις με τζιν και αθλητικά παπούτσια για μια κλασική casual εμφάνιση ή να το φορέσεις με γόβες ή μποτάκια και ζώνη στη μέση  σαν φόρεμα. Μπορείς ακόμη να φορέσεις ένα μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να το συνδυάσεις με μια κομψή φούστα για να πας με φίλες για ποτό το βράδυ. Μπορείς επίσης να το βάλεις πάνω από το μαγιό σου για ένα ακαταμάχητο look παραλίας ή με ένα hot σορτσάκι! Ακόμα και ως πανωφόρι με ένα στενό τοπ. 

Pixel

Όταν λέω ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες, το εννοώ! Τσέκαρε στη ντουλάπα του φίλου σου αν υπάρχει κάποια περίπτωση ιδανική για σένα, αλλιώς στα μαγαζιά θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις. Σίγουρα το λευκό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις περισσότερες φορές, ωστόσο μη διστάσεις αν σου αρέσεις και μια γαλάζια εκδοχή ή ροζ.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου