Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτοί είναι οι σωστοί τρόποι για να φροντίσεις το σουέντ τζάκετ σου

Είναι ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας του φθινοπώρου



Το σουέντ τζάκετ αποτελεί ένα από τα διαχρονικά κομμάτια της μόδας και είναι αγαπημένη επιλογή των γυναικών την εποχή του φθινοπώρου. Δίνει μια bohemian αισθητική σε κάθε σύνολο και προσφέρει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι τις κρύες ημέρες. Μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως από ένα φόρεμα μέχρι το jeans σου και ένα πλεκτό πουλόβερ και cowboy boots.

Pixel

Αυτό το τζάκετ χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε ύφασμα. Εμείς σου παρουσιάζουμε τους σωστούς τρόπους για να περιποιηθείς το σουέντ ώστε κάθε αντικείμενο που έχεις και είναι φτιαγμένο από αυτό, να διατηρηθεί αψεγάδιαστο στο χρόνο.

Κάνε το αδιάβροχο

Ένα από τα πιο σημαντικά tips για το σουέντ είναι η αδιαβροχοποίηση του. Αυτό είναι ένα από τα βασικότερα βήματα ώστε να αποφύγεις οι λεκέδες τόσο από νερό όσο και από οποιοδήποτε άλλο υγρό να γίνουν επίμονοι. Αυτό το tip βοηθάει στην αφαίρεση τους. Συστήνουμε να ψεκάζεις το σουέντ με το ειδικό προϊόν δύο φορές το χρόνο.

Pixel

Φύλαξε το στο κατάλληλο μέρος

Το σουέντ τζάκετ δεν φοριέται όλο το χρόνο. Πού πρέπει να το φυλάξεις; Σε ένα καθαρό κουτί παπουτσιών και καλυμμένο με καθαρό ύφασμα ή σε μια καθαρή τσάντα παπουτσιών, για να αποφύγεις την συγκέντρωση σκόνης επάνω στο item.

Πρόσεχε με τι το συνδυάζεις

Τι κι αν σου αρέσει να φοράς το σουέντ τζάκετ σου με σκουρόχρωμα παντελόνια; Αυτή η συνήθεια μπορεί να αποβεί λανθασμένη για τη διατήρηση του item σαν καινούριο μέσα στο χρόνο, αφού ένα σκουρόχρωμο παντελόνι μπορεί να αφήσει λεκέ με την επαφή και την τριβή με το σουέντ.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει

DO IT YOURSELF

Πώς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια

Κράτησε τα σαν καινούργια και φόρεσε τα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα 

Προτεινόμενα

VIRAL

Hit me Hard and Soft: το νέο άλμπουμ της Billie Eilish είναι εδώ

Ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος της βραβευμένης στα Oscars, τις Χρυσές Σφαίρες και τα Grammys 22χρονης μόλις κυκλοφόρησε.

CELEBS

Γιώργος Λάνθιμος: Στις Κάννες για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου του φιλμ

Στο κόκκινο χαλί με τους πρωταγωνιστές του Kinds of Kindness

ΠΑΙΔΙ

Η μέθοδος του δημιουργικού γονέα: 3 τρόποι με τους οποίους η θεραπεία τέχνης μπορεί να χτίσει την αυτοεκτίμηση στα μικρά παιδιά

Η θεραπεύτρια τέχνης Stephanie McLeod-Estevez δίνει 3 ιδέες για θεραπευτικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των παιδιών μέσα από καλλιτεχνικά και δημιουργικά παιχνίδια