Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 τρόποι για να κάνεις τα φτηνά σου ρούχα να φαίνονται ακριβά!

Ανάβαθμιση τώρα. 


Κέλλυ Νόβακ

 Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τα ρούχα σου πρέπει να αντανακλούν το ίδιο ύφος! Ξέφυγε λίγο από την "μιζέρια" και δες πως με 5 τρόπους μπορείς να κάνεις τα φτηνά σου ρούχα να δείχνουν πιο ακριβά.

Pixel

1. Κουμπιά: Άλλαξε τα κουμπιά από τα σακάκια, τα παλτό ακόμη και από τα πουκάμισά σου με κουμπιά πιο ιδιαίτερα και δες το καθημερινό σου ρούχο να... ανεβάζει τις τιμές!

buttons.jpg

2. Επισκέψου την μοδίστρα σου: Θέλεις το φόρεμά σου να μοιάζει με αυτό που είδες στην πασαρέλα της Chanel; Επισκέψου την μοδίστρα σου! Με μερικές μεταποιήσεις θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Pixel

tailor.jpg

3. "Διατήρησε" σωστά τα ρούχα σου: Συνήθως τα πιο φτηνά ρούχα και αξεσουάρ δεν έχουν την ίδια «αντοχή» με τα designer κομμάτια. Για τον λόγο αυτό, δώσε έξτρα προσοχή στα ρούχα σου και μην τα πετάς “από εδώ και από εκεί”! 

Closet_Organizer.jpg

4. Άλλαξε τα λουριά από τις τσάντες σου: Αλλάζοντας το λουρί της τσάντας (μέχρι και το φερμουάρ) και βάζοντας καινούργια και πιο καλά σε ποιότητα, θα αναδείξεις την τσάντα σου!

bag strap.jpg

5. Πήγαινε στον τσαγκάρη: Πηγαίνοντας ακόμα και τα πιο φτηνά σου παπούτσια στον τσαγκάρη για να τους αλλάξει την σόλα ή να τους φτιάξει το τακούνι, αμέσως δείχνουν πιο καθαρά και περιποιημένα, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι τα πήρες μόλις... 20€!

shoes.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει

DO IT YOURSELF

Πώς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια

Κράτησε τα σαν καινούργια και φόρεσε τα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα 

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιώργος Λάνθιμος: Στις Κάννες για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου του φιλμ

Στο κόκκινο χαλί με τους πρωταγωνιστές του Kinds of Kindness

ΠΑΙΔΙ

Η μέθοδος του δημιουργικού γονέα: 3 τρόποι με τους οποίους η θεραπεία τέχνης μπορεί να χτίσει την αυτοεκτίμηση στα μικρά παιδιά

Η θεραπεύτρια τέχνης Stephanie McLeod-Estevez δίνει 3 ιδέες για θεραπευτικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των παιδιών μέσα από καλλιτεχνικά και δημιουργικά παιχνίδια

CELEBS

Θανάσης Αλευράς: Η απάντησή του στις κριτικές που δέχτηκε για τη Eurovision

«Να σε λένε ηλίθιο στην τηλεόραση;» ξέσπασε ο ηθοποιός