Skip to main content

VIRAL

Moana’ s back: Η Disney κυκλοφορεί το πρώτο teaser του Moana 2!

Και τώρα ξέρουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας του λατρεμένου animation.



Μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της Disney, η γλυκιά Moana, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το πολυαναμενόμενο sequel της, και τώρα πια έχουμε στη διάθεσή μας και το πρώτο teaser της ταινίας! Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συνέχειας, αυτή προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο του 2024 (στις 27), την κατάλληλη δηλαδή περίοδο που θα ζεστάνει τα πράγματα στις αίθουσες ενόψει Χριστουγέννων!

Pixel

Η Moana παραμένει ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή franchise της εταιρίας και στο sequel θα τη δούμε σε ένα εκτεταμένο νέο ταξίδι με τον Maui και ένα ολοκαίνουργιο πλήρωμα απίθανων ναυτικών. Όλο αυτό στις μακρινές θάλασσες της Oceania και σε πολύ επικίνδυνα νερά, με την ηρωίδα να αναζητά τους προγόνους της.

Το Moana 2 ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Dave Derrick Jr. με μουσική των βραβευμένων με Grammy Abigail Barlow και Emily Bear, της υποψήφιας για Grammy Opetaia Foa'i και του τρεις φορές βραβευμένου με Grammy Mark Mancina. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Dwayne Johnson ή αλλιώς “The Rock” θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Maui. Η Disney έχει ωστόσο στα σκαριά αυτό το διάστημα και την live-action ταινία Moana με τον ίδιο στο ρόλο του Maui.

Pixel

Δείτε την πρώτη εικόνα από το Moana 2:

Δείτε το πρώτο teaser της ταινίας:

https://youtu.be/cZSywj-vkxA
Moana’ s back: Η Disney κυκλοφορεί το πρώτο teaser του Moana 2! - Platform.gr

Διαβάστε επίσης

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου