Skip to main content

VIRAL

Πώς θα ήταν ο Harry Potter αν επέστρεφε με την 9η ταινία της αγαπημένης saga; – Η ΑΙ φαντάζεται την απάντηση μέσα από ένα viral trailer

Η τεχνητή νοημοσύνη χαρίζει στους θαυμαστές του Harry Potter μια ματιά από μια φανταστική ένατη ταινία στην σειρά. 



Πώς θα ήταν άραγε ο Harry Potter αν επέστρεφε με την 9η ταινία της αγαπημένης saga μικρών και μεγάλων φίλων του φανταστικού και της μαγείας; Η ΑΙ φαντάζεται την απάντηση μέσα από ένα viral video που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο βλέπουμε ένα trailer του πώς θα ήταν η κινηματογραφική μεταφορά του Harry Potter and the Cursed Child.

Pixel

Το Harry Potter and the Cursed Child είναι φυσικά το επιτυχημένο θεατρικό έργο που ανεβαίνει από το 2016 στη σκηνή του West End και δεν είναι άλλο από την άμεση συνέχεια του Harry Potter and the Deathly Hallows. Σε αυτό, ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρον επιστρέφουν σε μεγαλύτερη ηλικία, με τα παιδιά τους να είναι πια αυτά που πρωταγωνιστούν σε μια νέα περιπέτεια από το αγαπημένο σύμπαν μαγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία λαμβάνει χώρα 19 ολόκληρα χρόνια μετά τα γεγονότα των Κλήρων του Θανάτου και κεντρικό πρόσωπο είναι ο γιος του Χάρι, Άλμπους Σέβερους Πότερ.

Pixel

Και μπορεί στον κανονικό κόσμο πέρα από την τεχνητή νοημοσύνη να μην έχουμε να περιμένουμε κάποια κινηματογραφική επιστροφή των ηρώων με τους οποίους μεγαλώσαμε, η Warner Bros. Pictures ωστόσο ετοιμάζει εδώ και καιρό το remake της αυθεντικής ιστορίας του Harry Potter με την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά στο MAX (πρώην HBO Max).

Δείτε το AI trailer του Harry Potter and the Cursed Child:

https://youtu.be/wY4_fUrJdgg

Διαβάστε επίσης

VIRAL

Hit me Hard and Soft: το νέο άλμπουμ της Billie Eilish είναι εδώ

Ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος της βραβευμένης στα Oscars, τις Χρυσές Σφαίρες και τα Grammys 22χρονης μόλις κυκλοφόρησε.

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 16 - Το βίντεο από τα γενέθλια

17/5/2008, η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου»

VIRAL

Hit me Hard and Soft: το νέο άλμπουμ της Billie Eilish είναι εδώ

Ο τρίτος ολοκληρωμένος δίσκος της βραβευμένης στα Oscars, τις Χρυσές Σφαίρες και τα Grammys 22χρονης μόλις κυκλοφόρησε.

CELEBS

Γιώργος Λάνθιμος: Στις Κάννες για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου του φιλμ

Στο κόκκινο χαλί με τους πρωταγωνιστές του Kinds of Kindness