Skip to main content

VIRAL

Η viral AI-generated Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι ολόιδια με το Matrix

Δείτε το trailer της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! 



Ένα AI-generated trailer βασισμένο στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων έχει μετατραπεί στο απόλυτο viral του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, μιας που αυτό φαίνεται πως μοιάζει ιδιαίτερα με τις ταινίες του franchise του Matrix.

Pixel

Συγκεκριμένα, στο trailer βλέπουμε στοιχεία και χαρακτήρες από το κλασικό μυθιστόρημα του Lewis Carroll από το 1865, όπως και από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές διασκευές του ανά τα χρόνια. Όμως ο φυσικός κόσμος όπου εκτυλίσσεται η ιστορία φαίνεται πως έχει φανταστικά στοιχεία με ιδιαίτερα φουτουριστικές, sci-fi ιδέες.

Πίσω από το AI-generated trailer βρίσκεται ο Justin Hackney, ο οποίος και το ανέβασε στο Facebook στη σελίδα AI-Generated Nonsense στις 13 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 130,000 views μαζί με εκατοντάδες comments.

Pixel

Στο trailer, μια ηθοποιός που θυμίζει κατά πολύ τη Florence Pugh πρωταγωνιστεί ως Αλίκη, σε έναν κόσμο που κυβερνάται από τεχνολογικά αναβαθμισμένους ηγεμόνες.

Δείτε το και μόνοι σας:

Διαβάστε επίσης

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

CELEBS

Θανάσης Αλευράς: Η απάντησή του στις κριτικές που δέχτηκε για τη Eurovision

«Να σε λένε ηλίθιο στην τηλεόραση;» ξέσπασε ο ηθοποιός

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξετε μια μάσκα προσώπου με μέλι

Bonus: 4 επιπλέον συνταγές για καθαρό, λαμπερό δέρμα