Skip to main content

BEAUTY NEWS

JLo: Δες πώς θα κάνεις το «Layered Nude» μανικιούρ της!

Ο μανικιουρίστας Tom Bachik σου δείχνει το ιδανικό mani της άνοιξης. 



Υπήρξαν πολλές υπέροχες στιγμές ομορφιάς το Σαββατοκύριακο των βραβείων Grammy. Αλλά παρά το κόκκινο χαλί της Κυριακής η εμφάνιση της  Jennifer Lopez στο Saturday Night Live για πρώτη φορά από το 2010 το προηγούμενο βράδυ ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Για την ειδική περίσταση, ο celebrity nail artist Tom Bachik, δημιούργησε για εκείνη έναν ονειρεμένο μανικιούρ ιδανικό για τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Και μας προσκαλεί σε μια ανακεφαλαίωση βήμα προς βήμα για να το καταφέρουμε σπίτι! 

Pixel

Σε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Bachik μοιράστηκε εκτενείς φωτογραφίες και λεπτομέρειες από το μανικιούρ της τραγουδίστριας, αποκαλώντας το λουκ "πρίμα μπαλαρίνα" custom layered nude. Η λεζάντα του ήταν μια συντομευμένη εκδοχή μιας ανάρτησης από την προηγούμενη μέρα, όπου είχε προσφέρει μια πλήρη ανάλυση της καλλιτεχνικής του διαδικασίας. 

Photo Credits: @ Getty Images / @tombachic/instagram

“Λατρεύω τις στρώσεις γυμνών αποχρώσεων για να πετύχω το τέλειο χρώμα”, ανέφερε στο post. “Απόψε χρησιμοποίησα δύο από τις αγαπημένες μου κλασικές αποχρώσεις από την Essie. Το Mademoiselle και το Skinny Dip , για να πετύχω ένα μοντέρνο ροδακινί ροζ για την αποψινή εμφάνιση SNL της Jennifer Lopez ", έγραψε ο Bachik την Κυριακή.

Pixel

Δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας να μοιράζεται τι ακριβώς χρειάζεται για να κατακτήσει κανείς το συγκεκριμένο mani.

Μετά την εφαρμογή του Strong Start Base Coat, έβαλα μια στρώση "Mademoiselle" ως βασικό χρώμα για ένα καθαρό γαλακτώδες ροζ αποτέλεσμα. Ωστόσο, ήθελα η απόχρωση να είναι λίγο πιο ροδακινί για να ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμά της. Έτσι έβαλα μια μόνο στρώση 'Skinny Dip' για να δημιουργήσω τον τέλειο τόνο», μοιράστηκε ο Bachik. Το επόμενο βήμα ήταν μια στρώση Gel Setter Top Coat "για μια λαχταριστή λάμψη υψηλής γυαλάδας", ενώ περιποιήθηκε ταπετσάκια χρησιμοποιώντας το On.A.Roll Apricot Cuticle Oil "για να ενυδατώσει το δέρμα και να δημιουργήσει μια πιο υγιή όψη και νεανική λάμψη στην επιδερμίδα. 

"Τα νύχια της Lopez διατηρήθηκαν μακριά και διαμορφώθηκαν στο τέλειο σχήμα squoval για μια εμφάνιση που την οδήγησε από τη σκηνή του 30 Rock στο afterparty του σόου. Εκεί, φόρεσε ένα γιγάντιο λευκό γούνινο παλτό που έκανε τις ροδακινί ροζ αποχρώσεις να φαίνονται ακόμα περισσότερο. Δεδομένης της τεχνογνωσίας του Bachik, το υπέροχο μανικιούρ της Lopez πιθανότατα εξακολουθεί να είναι στα top που οφείλεις να κάνεις σήμερα κι όλας! Αυτά είναι τα νύχια της Jennifer, και τα δικά σου, αφού μαζέψεις τα κατάλληλα προϊόντα! 

Opi Nail Lacquer Humidi Tea & Korres Gel Effect Nail Colour Peony Pink

 

Seventeen Special Base & Essie Color Mademoiselle

Erre Due Speed Dry Top Coat 

Garden Nail Care Hydrating Cuticle Oil For Dry Thick Cuticles & Kiko Milano New Breather Nail Lacquer

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου